Η ψυχοθεραπεία μέσω του διαδικτύου με Skype ή με Video Messenger, μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την ατομική συνεδρία στο γραφείο του ψυχοθεραπευτή. Την διέπουν οι ίδιες αρχές όπως το απόρρητο που επιβάλλει ο κώδικας δεοντολογίας, υπογράφεται το ίδιο θεραπευτικό συμβόλαιο και δημιουργείται η ίδια θεραπευτική
συμμαχία.

Στην περίπτωση της Προσωποκεντρικής Προσέγγισης, οι αρχές της Ενσυναίσθησης, Αποδοχής και Αυθεντικότητας εφαρμόζονται on line όπως και on site.

Ποιός μπορεί να ωφεληθεί από την online ψυχοθεραπεία;

  • Όσοι θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο από τις μετακινήσεις. Με την ψυχοθεραπεία on line, μπορείτε να κάνετε συνεδρία από την άνεση του σπιτιού σας ή από τον χώρο εργασίας σας εφόσον μπορείτε να διασφαλίσετε 50 λεπτά ησυχίας και απομόνωσης.
  • Όσοι λόγω κινητικής δυσκολίας ή σωματικής αναπηρίας δεν είναι εύκολο να βγουν από το σπίτι τους.
  • Όσοι ταξιδεύουν συχνά λόγω εργασίας και αδυνατούν να πηγαίνουν στο γραφείο του ψυχοθεραπευτή σε τακτική βάση για τις ατομικές συνεδρίες.
  • Όσοι έχουν άστατα ωράρια και χρειάζονται ευελιξία στα ραντεβού. Πραγματοποιούνται συνεδρίες online ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.
  • Οι Έλληνες του εξωτερικού που προτιμούν να λαμβάνουν θεραπεία στην μητρική τους γλώσσα
  • Όσοι ζουν σε μικρές επαρχιακές πόλεις ή χωριά και για λόγους ιδιωτικότητας προτιμούν μια ψυχοθεραπεύτρια μακριά από την περιοχή τους.

Πώς λειτουργεί η Ψυχοθεραπεία on line;

Η συνεδρία online είναι απόλυτα ασφαλής και ιδιωτική. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, μέσω ενός φορητού υπολογιστή, i -pad, tablet ή smartphone.

Το Skype και το Messenger είναι δωρεάν διαδικτυακά προγράμματα με τα οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις σε όλο στον κόσμο. Μπορείτε να τα εγκαταστήσετε εύκολα και γρήγορα στον υπολογιστή ή στο κινητό σας.

Παρέχουν υψηλή ασφάλεια, ποιότητα ήχου και εικόνας ανάλογα βέβαια και με την σύνδεση του κάθε ενδιαφερόμενου. Συστήνεται η χρήση ακουστικών ώστε να μην ακούσουν τρίτα πρόσωπα την συνομιλία μας αλλά και επειδή με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται καλύτερης ποιότητας ήχος.

Οδηγίες Εγκατάστασης Skype και Messenger:

Βρίσκετε το Skype εδώ

Βρίσκετετε το messenger στην παρακάτω διεύθυνση:

για υπολογιστή

για κινητό

Εγκαθιστάτε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας ακολουθώντας τις οδηγίες.

Σημαντική παρατήρηση:

Σε περίπτωση παραβίασης του απορρήτου από τρίτους με υπαιτιότητα του πελάτη ή παρέμβαση από hackers ή internet providers ή από αποστολή των μηνυμάτων σε λανθασμένη διεύθυνση, η ψυχοθεραπεύτρια δεν φέρει καμία ευθύνη.

Τρόποι Πληρωμής Ψυχοθεραπείας Online

Η πρώτη συνεδρία γνωριμίας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι επόμενες Συνεδρίες για Ψυχοθεραπεία Online προπληρώνονται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού σας αποστέλλεται με γραπτό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, messenger, skype ή sms, όταν αποφασίσετε να κλείσετε ραντεβού.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων, αποστέλλετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους την απόδειξη της κατάθεσής σας.
Οι αποδείξεις παροχής υπηρεσιών αποστέλλονται ταχυδρομικώς στην διεύθυνση που έχετε υποδείξει.