10 Μάι 2021

Έγγραψαν για το εργαστήρι:

¨Ένα υπέροχο σεμινάριο που θα ήθελα πολύ να το είχα κάνει πριν κάνω παιδιά, σαν προετοιμασία! Δίνει φοβερά εφόδια σε γονείς για να γίνει ο ρόλος τους λίγο πιο
άνετος”
Μαριέττα Πρωτονοταρίου, μητέρα δύο παιδιών 6,5 και 1,5 ετών.

“Το κατάλληλο σεμινάριο, την κατάλληλη στιγμή”
Βάσια Οικονόμου, μητέρα ενός παιδιού 16 μηνών.

“Νιώθω πολύ τυχερή που παρακολούθησα αυτό το σεμινάριο πριν γίνω μανούλα, μου άλλαξε τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας. Δίνει απλά εργαλεία επικοινωνίας με τα
νήπια αλλά και με την οικογένεια και τους φίλους, καλλιεργεί υγιείς σχέσεις και επαφές!
Ευχαριστώ πολύ Μαρία!”
Πάολα Τσέλα

“Αυτό το γκρουπ για εμένα που δεν είμαι μαμά ήταν μια μεγάλη ζέστη αγκαλιά γεμάτη ασφάλεια και κατανόηση, από μαμάδες που προσέφεραν απλόχερα τις εμπειρίες τους, τις γνώσεις τους, τα λάθη τους, τις συμβουλές τους και την δύναμή τους από το ταξίδι τους στην μητρότητα. Αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη που μου εμπιστεύτηκαν όλα αυτά και που άκουσαν τις ανησυχίες μου με τόση υπομονή.Τα μαθήματα πολλά και σημαντικά όχι μόνο για την μητρότητα αλλά και για όλες τις σχέσεις στην ζωή μου.
Ευχαριστω πολύ πολύ”
Ολυμπία Μπακοβασίλη

“Ένα υπέροχο σεμινάριο που με βοήθησε να είμαι καλύτερη μαμά”
Μήνα Τρεμούλη μητέρα δύο παιδιών 4 και 2,5 ετών.

“Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές ιστορίες, ίδιες ανησυχίες!… Κατά βάθος θέλω να γράψω πως δε ξέρω πώς όλα αυτά τα χρήσιμα, όμορφα και πρακτικά πράγματα που μάθαμε μπορούν να εφαρμοστούν στη ζωή μας σε μεγάλο βαθμό ξέροντας ότι είμαστε άνθρωποι και πολλές φορές το χάνουμε”
Δέσποινα Κυρίτση, μητέρα ενός παιδιού 2 ετών.

Με το θέμα της (θετικής) Πειθαρχίας, ολοκληρώθηκε το πιλοτικό εργαστήρι ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΗΠΙΑ. Ευχαριστώ από καρδιάς και τις 10 συμμετέχουσες.

Ήμασταν μια ομάδα ζεστή, έντονη κι αυθεντική.